If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То хубаво ама никъде не се споменава на стъклото имали го "окото".
Щото ако го няма колкото и кофи да лиска и да мърда лостчето файда никаква.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Не,зад огледалото за задно виждане,на самото стъкло.Има синкаво черен оттенък като го гледаш отвън.Това което ти е на жабката е сензор на климатика за лъчите от слънцето.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
как се пуска сензора да работи за да може като попадне вода на прозореца да заработи смисъл в каква позиция трябва да е лосчето на чистачките за да заработи ?
Буташ лоста за чистачките 1 път на долу. Те правят едно "минаване" на стъклото и спират, като при спряло положение застават малко по-високо от обикновено. От тук нататък спрямо силата на дъжда те започват да работят по-слабо или по-силно. Можеш да увеличаваш чувствителноста им с врътката на края на лостчето.
Буташ лоста за чистачките 1 път на долу. Те правят едно "минаване" на стъклото и спират, като при спряло положение застават малко по-високо от обикновено. От тук нататък спрямо силата на дъжда те започват да работят по-слабо или по-силно. Можеш да увеличаваш чувствителноста им с врътката на края на лостчето.
При мен е абсолютно същото, имам синия оттенък и първата степен на лостчето прави същото, но колкото и да поливам вода си работи през определен интервал от време. Колкото повече въртя копчето за интензитета, толкова по-бързо работят чистачките, ама не ми се чини кое им е автоматичното в такъв случай?
Когато чистачките работят в режим "с прекъсване", времето между два хода се обуславя от стойността на едно съпротивление. Въпросната стойност се променя в зависимост от позицията на врътката.
Като разглеждам схемата, виждам, че сензорът за дъжд вероятно представлява елемент чието съпротивление се променя на оптичен принцип в зависимост от попадналата в зоната на датчика вода. Това съпротивление е успоредно свързано на това на врътката.
Накратко - повече капки вода пред сензора е равностойно на завъртане на врътката към по-малки интервали между ходовете.
Така, че обяснението в документацията, което казва, че с врътката се променя чувствителността на сензора не е много вярно.
По вярно е да се каже, че с врътката се обуславя някакво максимално време между два хода а сензорът допълнително влияе като намалява това време в зависимост от силата на дъжда.
Сваля се без проблем само малко по-внимателно трябва да се пипа.Аз си свалих,но при мен не иска да тръгне системата!Датчика ми е здрав защото е пробван на още 2 коли и при двете си работи нормално.Но на колата ми не иска да тръгне!
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Сваля се без проблем само малко по-внимателно трябва да се пипа.Аз си свалих,но при мен не иска да тръгне системата!Датчика ми е здрав защото е пробван на още 2 коли и при двете си работи нормално.Но на колата ми не иска да тръгне!
При това положение трябва да провериш това, дали окабеляването е наред. Ориентирай се по схемата и провери, дали са налице всички необходими електрически връзки.
Comment